Eigen ski chalet in Oostenrijk

De reden dat Overbos Recreatie aan chaletbouw in Oostenrijk doet, is vanwege de prachtige (ski)omgeving van Zillertal, Tirol. Dit is dé omgeving voor een ski chalet. Naast de fantastische omgeving vinden wij het belangrijk dat klanten genieten van een onderhoudsvrije ski chalet. Onze chaletbouwers leveren uw ski chalet dan ook met precisie af, zodat u ongestoord kunt genieten van uw eigen huis in Oostenrijk.

Vakantie in een ski chalet

Tijdens uw wintersport vakantie in Oostenrijk is het heerlijk om tot rust te kunnen komen in uw eigen ski chalet. Waarschijnlijk staat u al de hele dag op de piste, dus het kan fijn zijn om daarna uw eigen spulletjes binnen handbereik te hebben en nergens naar om te hoeven kijken.

Ziet u zo’n eigen huis in Oostenrijk wel zitten? Bekijk dan de beschikbare ski chalets tussen onze occassions. Heeft u een vraag over onze ski chalets? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, of bel 0342 417232.

Onderhouds vrije chalet

Maken onze chaletbouwers binnenkort een onderhouds vrije chalet voor u? Bekijk nu onze chaletbouw voor Oostenrijk. Overigens leveren wij ook onderhouds vrije chalets in Nederland!

Contactformulier