Wat betekent het voor u om een Overbos stacaravan aan te schaffen? Onze stacaravan bouwers zijn echte vakmensen en bouwen kunststof en onderhoudsvrije chalets. Zo heeft u een recreatiewoning in Oostenrijk of in Nederland. Onze stacaravan bouwers staan te trappelen om een Overbos stacaravan volledig naar uw wensen te bouwen.

Waarom kiezen voor een Overbos Recreatie stacaravan?

  • Maatwerk bouw mogelijk
  • Volledige vrijheid qua model en indeling
  • Uw stacaravan wordt onderhoudsvrij opgeleverd
  • Keuze uit eersteklas materialen
  • Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kunststof chalet

Heeft u al een idee hoe uw stacaravan eruit moet komen te zien? Dan kunt u het beste kiezen voor een eigen ontwerp. Als u voor een eigen ontwerp gaat, nodigen wij u graag uit in de Overbos Recreatie fabriek zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. U bepaalt hierbij zelf de indeling. Neem voor deze optie contact met ons op.

Wilt u wel een kunststof chalet of stacaravan kopen maar wilt u liever kiezen uit een kant-en-klaar model? Neem dan eens een kijkje tussen onze chalet en stacaravan modellen. Deze stacaravans en chalets zijn van alle gemakken voorzien.

Recreatiewoning Oostenrijk of Nederland

Bouwen onze stacaravan bouwers binnenkort een Overbos sta caravan of kunststof chalet voor u? Neem nu contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden rondom een recreatiewoning in Oostenrijk of gewoon lekker in Nederland.

Contactformulier