Maatwerk chaletbouw

Wilt u uw eigen droom chalet laten bouwen? Bij Overbos Recreatie is het mogelijk om te kiezen uit bestaande chalet modellen, occasions en huur chalets, maar ook maatwerk chaletbouw is mogelijk. Om uw eigen maatwerk chalet te bouwen, nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze fabriek. U geeft uw wensen door en we maken, samen met u, een ontwerp van uw droom chalet.

Bij maatwerk chaletbouw kunt u kiezen uit mooie bungalows van allerlei soorten en maten. Wij zullen u zeker bijstaan met het nodige advies, om zo tot een mooi en onderhoudsvrij resultaat te komen. Direct meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend bezoek aan de Overbos fabriek.

Maak een afspraak

Hoogwaardig maatwerk voor uw chalet

We garanderen u dat u voor langere tijd plezier zult hebben van uw maatwerk chalet. Bij de bouw gebruiken we kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast is alles mogelijk: van comfortabel tot zeer luxe.

Veelzijdige chalets: mantelzorgwoning of gastverblijf

Wist u dat uw chalet ook goed als gastenverblijf of mantelzorgwoning kan dienen? Ideaal voor als u toch wilt genieten van uw eigen privacy en rust, maar ook voor de ander wilt kunnen zorgen. Onze ervaring leert dat maatwerk zeker bij mantelzorgwoningen belangrijk kan zijn. Aangepaste deuren, een rolstoeltoegankelijke badkamer en genoeg ruimte in de slaapkamer.

Daarnaast is het belangrijk dat u zich thuis gaat voelen in uw chalet of bungalow. Daarom is het belangrijk dat we uw wensen van tevoren bespreken en waar mogelijk vanuit onze expertise een passend advies kunnen geven. Zo komt het bijvoorbeeld voor dat iemand de ‘sfeer van vroeger’ in het huis wil verwerken.

Neem contact met ons op

Casco chalets

Naast dat u een maatwerk chalet kunt laten bouwen of ontwerpen, is het ook mogelijk de een casco chalet op te leveren. Hierbij leveren wij enkel de chalet zelf en zoekt u het interieur zelf uit. Heeft u hier interesse in? Bespreek dan de mogelijkheden.

Maatwerk chaletbouw in het buitenland

Wij gaan niet alleen te werk in Nederland. U kunt ook in het buitenland Overbos chalets tegenkomen. Zo hebben wij menig ski-liefhebber voorzien van een ski chalet en eigen huis in Oostenrijk.

Ziet u een eigen plekje in het buitenland ook wel zitten? Maak dan een afspraak en breng een bezoekje aan onze fabriek om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder!

Contactformulier