Kunststof chalet Nederland

Wilt u een kunststof chalet in Nederland laten bouwen? Dan bent u bij Overbos Recreatiepark aan het juiste adres. Wij bieden u kunststof chalets en sta caravans, maar u kunt ook gaan voor een eigen ontwerp. Het voordeel van het bouwen van uw kunststof chalet in Nederland, is dat u altijd even langs kunt komen in de fabriek. Wij raden u aan om hier een afspraak voor te maken.

Het voordeel van een kunststof chalet is dat het makkelijk te onderhouden is. Het heeft over het algemeen een langere levensduur dan hout.

Kunnen wij een kunststof chalet voor u bouwen?
Neem contact op

Onderhoudsvrije chalet Nederland

Een kunststof en onderhoudsvrije chalet in Nederland is ideaal. U bent niet te ver van huis, maar wel even weg van huis. Op deze manier heeft u toch dat vakantiegevoel, zonder dat u een dure vakantie hoeft te boeken. Momenteel hebben wij een aantal kunststof chalets in Nederland beschikbaar waar u zo in zou kunnen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje tussen de occasions en aanbiedingen.

Ook als u een chalet of stacaravan in Nederland wilt laten bouwen, maar uiteindelijk in het buitenland van uw vakantie wilt genieten, kunt u bij ons aankloppen. Het skigebied Zillertal is bijvoorbeeld erg populair, waardoor u een eigen huisje in Tirol hebt. Uiteraard bouwen wij ook maatwerk chalets voor in het buitenland. Neem hiervoor contact met ons op.

De voordelen van Overbos Recreatie chaletbouw

Laat u uw chalet door Overbos Recreatie bouwen, dan profiteert u altijd van onze voordelen:

  • Deskundig advies
  • Uw chalet wordt onderhoudsvrij geleverd
  • U kunt zelf uw model en indeling kiezen
  • We betrekken u in het bouwproces
  • Oog voor kwaliteit
  • Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen
Contactformulier