Eigen huis Oostenrijk

Stelt u zich eens voor dat u een eigen huis in Oostenrijk zou hebben. In de zomer heerlijk een wandeling maken door de bergen, of fietsen langs een van de vele bloemenweides. In de winter een afdaling van de pistes wanneer u dat uitkomt of met z’n allen langlaufen. Hoe fijn zou het dan zijn als u daarna in uw eigen stulpje terug kunt kruipen en kunt genieten van uw eigen spulletjes? Een eigen huis in Oostenrijk is mogelijk met de chalets van Overbos Recreatie.

Een eigen huis in Oostenrijk klinkt voor veel mensen als een hele opgave, er komt immers een hoop bij kijken. Met een chalet maakt u het uzelf gemakkelijk. Overbos recreatie maakt luxe chalets die van alle gemakken voorzien zijn. U kunt kiezen uit bestaande chalet modellen, of, als u zelf al een droomplaatje in uw hoofd hebt, kiest u voor een eigen ontwerp. Wij doen er alles aan om u uw droomhuis in Oostenrijk te bezorgen!

Bekijk alle chalet modellen | Ontwerp uw eigen chalet
 

Chalet kopen in Oostenrijk

Een populair skigebied in Oostenrijk is Zillertal. Het zal u niets verbazen dat wij dan ook huisjes beschikbaar hebben in di gebied. Zillertal is gelegen in Tirol en staat bekend om haar Zillertol Arena. Het plaatsje heeft genoeg sport- en recreatiemogelijkheden in zowel de zomer als in de winter. De ideale plek dus als u een eigen huis in Oostenrijk wilt kopen.

Benieuwd naar de huisjes? Bekijk dan de mogelijkheden voor Zillertal in onze parken eens.
 

Maatwerk chaletbouw

Zoals eerder benoemd kunt u bij ons ook kiezen om zelf uw droomchalet te ontwerpen. Dit noemen we ook wel ‘maatwerk chaletbouw’. Dit hoeft u uiteraard niet helemaal alleen te doen. We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze fabriek, waarbij we samen met u een ontwerp maken van uw gewenste chalet. Heeft u interesse in maatwerk chaletbouw voor uw eigen huis in Oostenrijk? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze fabriek.

Chalet bouwen in Nederland

Heeft u toch liever een huisje dichter in de buurt? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Of neem een kijkje tussen de beschikbare chalet modellen of occasions/aanbiedingen.

Contactformulier