Zoekt u een geschikte chaletbouwer voor bijvoorbeeld uw vakantiewoning, aanleunwoning of als eigen huisje in Tirol? Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de chaletbouwers van Overbos Recreatie uw chalet op maat kunnen maken. Niets is ons te gek: kies een van onze bestaande modellen of ontwerp samen met onze chaletbouwers uw eigen droomhuis. Het belangrijkste is dat u zich er in thuis voelt en er veel woonplezier aan beleeft.

Nieuwsgierig geworden? Pak dan uw telefoon erbij en maak een afspraak om de fabriek te bezoeken. Hier kunt u creaties van onze chaletbouwers bekijken, om advies vragen en inspiratie opdoen.

Ja, ik wil langskomen
0342 – 417 232

Een chalet in Nederland of in het buitenland

Stelt u zich het eens voor: u wordt wakker en stapt direct vanuit uw chalet naar buiten het bos in, of u kunt direct een lange strandwandeling maken. Een eigen chalet op een vakantiepark in Nederland heeft zo zijn voordelen. Veel mensen willen de mogelijkheid om er ‘even tussenuit’ te kunnen wanneer het ze uitkomt, zonder dat ze duizenden euro’s kwijt zijn of misgrijpen tijdens populaire vakantieperiodes. Komend weekend zon voorspeld? Pak uw spullen en u kunt direct gaan!

Laat u liever een chalet bouwen in het buitenland, om bijvoorbeeld te genieten van een ski chalet in Oostenrijk? Ook dat kan! Direct de piste op wanneer u dat wilt. Lees de mogelijkheden van een eigen huis in Oostenrijk.

Meer weten over de mogelijkheden van chaletbouw?
Neem contact met ons op

De voordelen van chaletbouw

Het laten bouwen van een chalet kent meerdere voordelen. Wij hebben er een aantal voor u opgesomd.

  1. U heeft een vakantiehuisje geheel naar uw eigen smaak. U kunt uw chalet inrichten zoals u dat wilt: van gordijnen tot het bed, u bepaalt de inrichting helemaal zelf. Ook op vakantie kunt u zich thuis voelen.
  2. Geen tijdstip om in te checken of uit te moeten checken. U komt aan en gaat naar huis wanneer u dat wilt.
  3. Een druk vakantiepark, een rustig plekje in de buurt van het bos of een kavel vlakbij het strand? U kiest zelf de locatie. Neem ook eens een kijkje tussen de occasions: wellicht zit daar al iets tussen voor u!
  4. Gebruikt u uw chalet voor langere tijd niet? Dan kunt u ervoor kiezen om uw chalet in die periode te verhuren. Zo verdient u er ook iets aan terug!

Profiteer van de voordelen
Bekijk de chalet modellen

Mogen we uw chalet bouwen?

We helpen u graag met het maken van uw droomhuisje. Neem contact met ons op om een geheel vrijblijvende afspraak te maken.

Ja, ik wil een onderhoudsvrije chalet
Neem contact op met onze chaletbouwers

Contactformulier