Chalet

Chaletbouw Oostenrijk of Nederland

Te koop: chalet!‘, maar wat houdt het precies in als u een Overbos chalet koopt? Bij ons koopt u een chalet in een van de mooiste delen van Oostenrijk of Nederland. De locaties van onze parken zijn namelijk zorgvuldig uitgezocht. Een Overbos chalet staat gelijk aan een onderhouds vrije chalet. Wij vinden het belangrijk dat uw recreatiewoning in Oostenrijk of Nederland ook echt aanvoelt als een plek om te recreëren.

Chalet in Nederland

In Nederland vindt u onze chalets onder andere op de Veluwe, in de Flevopolder en in Friesland. Wilt u ook uw eigen chalet op één van deze toplocaties? Ontdek dan snel onze chalet modellen.

Chalet in Oostenrijk

Onze chaletbouw vindt in Oostenrijk voornamelijk plaats in het schitterende Tiroolse Zillertal. Neem een kijkje tussen onze occasions en bekijk de mogelijkheden. Wellicht heeft u binnenkort wel uw eigen ski chalet!

Zelf uw chalet ontwerpen

U kunt bij ons kiezen uit een aantal standaard onderhoudsvrije chalet modellen, maar u kunt uiteraard ook samen met ons uw droom chalet ontwerpen. Zo heeft u altijd een chalet die aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze fabriek.

Contactformulier